måndag 9 juni 2008

Brooklyn







En cool stadsdel! Och väldigt europeisk i atomsfär och bebyggelse. Mycket brittiskt. Känns helt logiskt att man vid foten av Brooklynbron via ett telectroscope kan få direktkontakt med dem som står på andra sidan vattnet vid Tower Bridge i London. Och så kan man vinka, fotografera varandra och skriva meddelanden till varandra på en whiteboardtavla. Hur kul som helst!





Var i Brooklyn två gånger. Första gången gick vi över Brooklyn Bridge. Tuff bro med fantastiska vyer över bland annat frihetsgudinnan, Staten Island och Manhattan. Gick omkring i trevliga Brooklyn Hights, såg söta tanter, shoppade träningsskor till björnen och träffade på lustiga människor.










Andra gången var vi i Williamsburg där trendigt möter ruffigt, posh möter arty och varannan människa vi mötte talade svenska. Till och med mycket av det som såldes i affärerna var svenskt, som till exempel göteborgska skomärket Sneaky Steve - fast till dyrare priser än hemma! Och så fanns det stränder. Och shoppinggator. Fyndade i helt fantastiska vintageaffärer, de fanns i varenda gathörn. Rena himmelriket!













Och så är det något speciellt att dricka tokgoda drinkar mitt på dagen. Bidde lite lullig. Och ännu gladare.





2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder!

fruktmonstret sa...

Tack! Härliga upplevelser! :)