tisdag 6 maj 2008

Bubbelgroda.

Tycker att man bara ska köpa nödvändiga prylar. En såpbubbelgrodepistol är definitivt en nödvändig pryl. Bubblorna blir fantastiska, ögonen lyser när man skjuter och så kvackar den! Men framför allt gör den mig och omgivningen glad. Och såpbubblig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hmmm, plötsligt inser jag att det som saknas för att muntra upp mitt liv kanske är en grossåpbubblepistol? fast jag vill ha en grön...

fruktmonstret sa...

Tror du är på rätt spår där. Det är en bubbelgroda som fattas! De fanns bra i rosa, kan förklaras med att den är inköpt på Prickig katt. Där är nästa allt rosa. De har en grisskär hemsida också: www.prickigkatt.se

Ninde sa...

Åh. Plötsligt vill jag också ha en fast grön..

Tyvärr börjar min systerson bli såpass stor nu att man inte längre kan köpa söta jätteonödiga prylar och ge till honom. Så att moster har något att leka med när hon passar honom..

fruktmonstret sa...

En bubbelgroda är absolut ingen onödig pryl, så den kan du köpa och leka med även när systersonen fyllt 22! Om någon tycker du är konstig så hänvisa till fruktmonstret (med risk för att de kommer tycka att du är ännu konstigare). ;)

Ninde sa...

Ha,ha ska tänka på det! Kul pryl iaf..:)