måndag 7 april 2008

Gnome.

Björnen: Om vi någon gång skulle ha ett hus ihop så vill jag ha en trådgårdstomte!

Gulligt! Både det med tomten och det med att ha hus ihop. Och jag fick inte panik. Varken över tomten, eller huset. Hjälp! Har jag blivit tomtefetischist, eller håller jag på att bli typ vuxen?

6 kommentarer:

sa...

Trädgårdstomtar är koncentrerad ondska

fruktmonstret sa...

Nej Pata, trädgårdstomtar är inte onda. De är döda ting gjorda av typ sten.

Och björnen, försök nu inte kontra med att detsamma gäller för mjukisdjur. Det är nämligen en HELT annan sak. Mjukisdjur har själ och är snälla! Särskilt åsnor.

Björnen sa...

Du har ju helt missat andemeningen i det jag sa: Att trädgårdstomten skall vara övernaturligt stor - typ tre meter hög. DET hade varit något det!

Förresten; det är nog ingen fara det där med att du håller på att bli vuxen. Jag känner ingen annan vuxen som pratar med mjukisdjur och andra döda ting. I alla fall ingen frisk vuxen. ;) Puss!

fruktmonstret sa...

Host och harkel! Rätt ska vara rätt. DU sa att du ville ha en trädgårdstomte och tittade på en liten en. JAG sa att du kan få en som är typ tre meter. Varpå du svarade: Hihi, ja det hade varit roligt!

Om man räknas som frisk om man inte pratar med mjukisdjur, kommer jag verkligen aldrig bli det i så fall - bara så du vet. Raring.

Björnen sa...

No-no! Försök inte! Idén om tremeterstomten kom jag faktiskt på redan för tre år sedan på en fest i en av kolonilotterna vid Godhemsgatan. Jag minns det klart och tydligt, trots att jag hade druckit några öl vid tillfället. Försök inte ta det ifrån mig!

Klart att jag tittade på en liten trädgårdstomte när jag sa det - de hade ju inga andra där... :-s

fruktmonstret sa...

Eftersom jag inte vill att en imaginär trädgårdstomte ska vara orsaken till vårt första riktiga gräl, kan vi säga såhär:

Jag är helt säker på att det var jag som nämnde det där med tremeterstomte först i söndags (mest på skämt i och för sig, men betyder en sådan tomte mycket för dig är jag inte den som är den). Vad du tänkt för tre år sedan har jag ju ingen aning om. Men betvivlar inte att du tänkt på tremeterstomtar förut. Det gör ju det hela bara riktigt rart! Eller konstigt. Vi tänker båda på tremeterstomtar i trädgården!